Højbjerg: Skovshoved kommer til at fortryde

Loading

Som tophold efter grundspillet i Badmintonligaen var Skovshoved førstevælger til kvartfinalemodstander, og valget faldt på Højbjerg. Valget er ikke specielt overraskende, og i Højbjerg er man bevidst om, at valget nok er resultatet af en analyse af, at Højbjerg måske er det svageste led i kvartfinalefeltet.

Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen er dog ikke specielt nedtrykt, men siger om Skovshoveds valg.

– Skovshoved var klart det bedste hold i grundspillet, og det er ikke overraskende, at de vælger os, men det vil de komme til at fortryde!

Højbjerg har ud fra holdets præmisser haft et godt grundspil med en pointhøst på 10, og der er ingen tvivl om, at holdet vil gøre alt for at tage kampen op mod Skovshoved, der selvsagt er forhåndsfavoritter i såvel den første kamp i Højbjerg tirsdag d. 9. februar kl. 19 som i returkampen i Skovshoved fredag d. 12. februar.

Skovshoved er på forhånd svækket af, at Mads Conrad-Petersen ikke må være med. Alt efter hvordan Skovshoved stiller op, kan det give en lille åbning for Højbjerg i et par af doublekampene – og så må singlerne jo ordne resten, som Højbjergs sportschef udtrykker det.

Selv om den tidligere Team Aarhus-spiller Mads Conrad-Petersen ikke er med, er der lagt op til badminton på højt internationalt niveau, når spillere som Tine Baun, Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen, Carsten Mogensen og Joachim Fischer formentlig er på holdkortet for Skovshoved. De vil garanteret vise seværdig badminton, også selv om de taber…..

Af Ingolf M. Graae, kommunikationsansvarlig i Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …