Rasmus Fladberg (th) og Emil Holst (midt). Foto @ Annette Vollertzen

Holst fortsætter med at imponere i USA

Loading

Den anden turnering på 14 dage i USA er K&D Graphics Grand Prix. Der spilles i Orange County Badminton Club i Californien, og præmiesummen er USD 50.000.

De danske spillere er nærmest først lige landet i Californien fra sidste uges begivenhed i Orlando, Florida. Alligevel har herresinglerne allerede spillet flere runder.

Sidste uges triumfator i USA International, Emil Holst, spillede for kort tid siden mod 9.-seedede Zulkiffli fra Malaysia. Det blev en marathondyst på knap en time, og heldigvis nappede Holst sejren til slut med 21-19 i tredje sæt over verdensranglistens nummer 40. Flot at Skovshoved-spilleren kan blive ved med at holde højt niveau – han har efterhånden mange kampe i benene på kort tid.

Onsdag bliver en hård nyser mod 2.-seedede Rajiv Ouseph fra England. Den uortodokse englænder har et højt bundniveau, men Emil Holst kan måske give Hans-Kristian Vittinghus et ring, for HK slog netop Ouseph i Scottish Open-finalen for 14 dage siden.

Også Rasmus Fladberg har fundet det gode spil frem i Orange County. Han slog i 2. runde en ung spiller fra Taiwan i en tæt tre-sætter. Nu venter endnu en taiwaneser i skikkelse af Jen Hao Hsu, som er 4.-seedet.

Joachim Persson er lidt skuffende ude efter nederlag til den israelske badminton-globetrotter, Misha Zilberman, i to sæt. Senere tirsdag spiller Christian Lind Thomsen, og damesinglerne Line Kjærsfeldt og Mette Poulsen.

Se alle resultater fra K&D Graphics Grand Prix 2015.

Læs også

Emil Holst er klar til at møde Lin Dan: – Jeg tror på, at jeg kan slå ham

Det er superstjernen Lin Dan, der har revanche til gode, når han i anden runde …