Foto @AnetteVollertzen

German Junior: Kun singler videre

Loading

Det holdt hårdt i det tyske hvor flere af de danske spillere var lige ved og næsten. I herresingle er der dog allerede sikret en semifinaleplads, da Ditlev Jæger Holm og Anders Antonsen skal møde hinanden i kvartfinalen.

Til morgendagens kvartfinaler er der kun en enkelt pige tilbage i damesingle. Men det er tilgengæld andenseedede Mia Blichfeldt som indtil videre har været ganske suveræn og endnu ikke tabt et sæt.

Danskeropgør
I herresingler er der altså sikret en semifinaleplads, da den ene kvartfinale er mellem Anders Antonsen og Ditlev Jæger Holm. Specielt Antonsen var i god form da han slog kvartfinaleseedede Jun Su Lee med 23 og 5.

Doublerne røg
I damedouble bliver det desværre ikke til nogen kvartfinaleplads, efter at Ditte Søby Hansen og Julie Dawall Jacobsen i to tætte sæt måtte se sig slået af de førsteseedede. I mixeddouble måtte Sara Lundgaard og Frederik Søgaard se hollænderne Alida Chen og Ruben Jille løbe med sejren og kvartfinalepladsen efter tre sæt. Det blev desværre heller ikke til en plads i herredouble da Joel Eipe og Alexander Bond med 22-24 og 13-21 tabte til Sze Fei Goh og Jinn Hwa Tan fra Malaysia.

Resultaterne fra German Junior

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.