Steffen Rasmussen vil give den gas til DM og vise en god figur.

Hungarian International: Danmark stiller talstærkt op

Loading

Hungarian International starter i dag torsdag med kvalifikationen. Mange danske unge talenter stiller til start ved denne turnering i samtlige rækker. I kvalifikationen finder vi bl.a. Mikkel Mikkelsen/Mai Surrow i mixeddouble og Joshua Eipe i herresingle. Her til formiddag er et par kampe allerede færdigspillet med dansk deltagelse, hvor 6 ud af 6 danske-mixer vandt deres kampe, herunder Mikkel Mikkelsen/Mai Surrow, som er fjerdeseedede i kvallen.

Gode danske vinderchancer
I hovedturneringen, som starter fredag, er Danmark også stærkt repræsenteret. I herresingle er der 4 danske repræsentanter med. Steffen Rasmussen har nok størst vinderchance i kraft af sin førsteseedning, men både Rasmus Messerschmidt, Mikkel Mikkelsen og Søren Toft Hansen har også fornuftige chancer for at komme langt i turneringen. I damesingle stiller Sofie Holmboe Dahl og Irina Amalie Andersen op. Dahl møder i første runde Jenny Wan fra Sverige og Andersen møder Kerri Scott fra England.
Hele 5 herredouble-par skal forsvare Danmarks ære i hovedturneringen. Største vinderchance har nok Søren Gravholt/Nikolaj Overgaard, som er andenseedede.

Favorit til titlen
Danmark er favorit til at vinde damedouble-rækken, hvor førsteseedede Emilie Juul Møller/Cecilie Sentow ligner et godt bud på en vinder. De møder i første runde et par fra Schweiz. 6 andre danske damedoubler stiller også til start i hovedturneringen blandt andet Alexandra Bøje/Gabriella Bøje, som møder et tysk par i deres første kamp.
I mixeddouble er Patrik Buhl/Isabella Nielsen et af de 7 danske mixeddouble-par, der skal prøve at tilspille sig en titel ved Hungarian International. Buhl/Nielsen møder i 1. runde, et par fra kvalifikationen.

Resten af de danske spillere og resultater fra Hungarian International kan du se her

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …