Irina Andersen vandt en flot sejr. Foto @ Rico Dahl

Estonian Int’l: Syv-mandstrup skal forsvare dansk succés i Estland

Loading

I Estonian International har der de seneste tre år været danske vindere af turneringen. I år skal syv unge spillere forsøge at få Dannebrog til at blafre.

Det var 1219, at Dannebrog faldt ned fra himlen under Kong Valdemars togt mod esterne. Knap så historisk bliver det nok i Tallin denne gang, men kæmpes for ranglistepoint og præmiepenge skal der. Turneringen spilles 14.-17. januar.

Historiske gevinster
I 2013 vandt Line Kjærsfeldt damesingle, i 2014 vandt Rasmus Fladberg herresingle og sidste år var det Amanda Madsen og Kasper Antonsens ture til at sejre – denne gang i mixeddouble.

Præmiesummen i Tallin er beskedne USD 6.000, og sammenholdt med at turneringen er på nederste internationale pointtrin, så bliver den i år ikke prioriteret af særlig mange af de olympiske aspiranter.

Fra Danmark deltager Irina Andersen, Julie Rechnagel, Victor Svendsen, Mikkel Enghøj, Ditlev Jæger Holm, Steve Olesen og Frederik Aalestrup.

Kan Irina overraske?
Ingen af danskerne er seedede, og dermed er de heller ikke udset til at få stor indflydelse på turneringen. Der kan godt være fine muligheder alligevel. Hold især øje med Irina Andersen i damesingle. Lodtrækning ser overkommelig ud de første par runder, og så kan hun teste niveauet af mod topseedede Maria Ulitina fra Ukraine.

Odenses første herresingle, Raul Must, er fra Estland, og han er som topseedet favorit til at tage titlen på hjemmebane.

Se alle kampe og resultater fra Estonian International 2016

 

Læs også

Svendsen om to sejre: Boldene passer meget godt til mit spil

Victor Svendsen har hentet et par fine sejre ved Karvina International. Dette er han også …