Romanian: Adskillige herresingler videre

Loading

En større dansk delegation er i disse dage i Rumænien, og der er nu spillet de første mange kampe, og den danske delegation er stadig fint repræsenteret.

Det eneste danske damedoublepar Mai Surrow/Ditte Søby havde en nem kamp, da de med 8 og 10 spillede sig videre. I næste kamp skal de møde en ungarsk par.

Ingen mixeddouble
I mixeddouble blev det desværre ikke til nogle pladser i mixeddouble. Ditte Søby og Alexander Bond måtte i deres første kamp se sig slået, men det var tilgengæld af de førsteseedede. Samme skæbne led Janne Kornum Thomassen og Mathias Baskjær som tabte i to sæt til et tjekkisk par. Portuguese Internationals vindere Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen vandt godt nok første kamp, men i anden blev det til et nederlag i tre sæt til de fjerdeseedede Jessica Pugh og Ben Lane.

I damesingler er der stadig kampe tilbage i dag, men det er blevet til en enkelt sejr. Den stod Anne Hald for, og hun skal nu møde AB Aarhus’s Yin Lim Fun. Janne Kornum Thomassen tabte sin kamp i dag.

Flere herresingler tilbage
Herresinglerækken har dog stadig masser af danskere tilbage, og endda to rene danskeropgør.

Peter Correl og Frederik Aalestrup skal mødes og det samme skal Mikkel Mikkelsen og Patrick Bjerregaard. Bundseedede Steffen Rasmussen er også videre, og en sejr i næste kamp vil give ham vinderen af Mikkelsen/Bjerregaard kampen.

I herredouble er der spillet en enkelt kamp med dansk deltagelse. Her vandt Mathias Baskjær og Frederik Aalestrup med 13 og 10. De skal nu møde et vietnamesisk par, hvor en sejr vil betyde at de skal op mod Vendsyssels Zvonimir Durkinjak og Zvonimir Holbing. Joel Eipe/Alexander Bond og Peter Correl med hans norkse makker Magnus Christensen, har endnu ikke været i kamp.

Resultaterne fra Romanian International

Læs også

Mikkel Mikkelsen: Vi vinder, fordi vi formår at holde nerverne i ro

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow formåede at spille sig videre til anden runde ved Italian …