India Open: Kineserne havde læst på lektien

Loading

I herredouble-finalen ved India Open skulle Mads Conrad/Mads Kolding og Biao Chai/Wei Hong duellerer. Conrad/Kolding havde i semifinalen noget overraskende slået Boe/Mogensen, så danskerne var godt spillende.

Danskerne fik også en god start på kampen og kom foran med 7-4. Dette forspring fik kineserne dog hurtigt hentet, og de kom foran med 11-10 ved opholdet. Det var tydeligt, at se i kinesernes spil, at de havde en gameplan op til kampen. Kineserne slog mange drops fra baglinjen og fangede danskerne gang på gang i deres forhåndside ved servesituationen. Danskerne havde svært ved at komme med noget modtræk. Chai/Hong gik fra 13-12 til 18-12, og det afgjorde sættet. Sættet blev vundet med 21-18.

Klasseforskel
2. sæt blev en ensidig affære for danskerne, som aldrig rigtigt kom med i sættet. Kineserne var i fuld kontrol, og danskerne blev presset til fejl. 2. sæt endte med hele 21-14 til kineserne som tydeligt var meget tilfredse med deres præstation.
På trods af nederlaget kan danskerne se tibage på en god turnering, hvor de udover at have slået Boe/Mogensen også har besejret Xiaolong Liu/Zihan Qiu fra Kina.

Resultater fra India Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.