Italien: Masser af danskerkampe i dag

Loading

Der spilles både kvart- og semifinaler ved Yonex Italian International i Milano i dag, og mens vi venter på, at semifinalerne skal gå i gang, kan vi nævne, at der var masser af danskere i kamp i kvartfinalerne tidligere på dagen.

Hele ni danskerkampe var der på programmet, og det største klap på skulderen går til Natalia Koch Rohde. Hun slog nemlig Tysklands bedste damesingle, Karin Schnaase, der er nummer 28 på verdensranglisten, med cifrene 20-22 21-13 21-9. Det var en flot skalp til den unge dansker, der selv ligger nummer 53 i verden. Den sejr ryger i bunken af flotte sejre, som Natalia har haft her i efteråret; ved Bitburger Open i oktober vandt hun for eksempel over VM-bronzevinderen Lindaweni Fanetri fra Indonesien, og kurven for verdensranglisteplaceringen er da også kun opadgående.

Desværre kunne Mia Blichfeldt ikke følge trop i hendes kvartfinale mod Chia Hsin Lee fra Taiwan. De to var ude i en drabelig dyst, der endte 19-21 21-19 25-23 i taiwanesisk favør. Et surt nederlagt for Mia, der var så tæt på en semifinaleplads. Den ene herresingle i kvartfinalen, Kim Bruun, måtte også se sig slået. Franske Thomas Rouxel, der er femteseedet i Milano viste sig for stærk for Kim, og det blev fransk sejr i to sæt.

Mange doubler i kamp
I doublerne så det lidt bedre ud, idet fire ud af seks vandt deres respektive kvartfinaler. Mathias Christiansen og David Daugaard, der er andenseedede, vandt nemt i to sæt over et tysk par, og da deres modstandere i semifinalen har trukket sig, er de to danskere faktisk gået i finalen uden kamp. Denne kan godt gå hen og blive ren dansk. Mathias og David skal nemlig møde vinderne af semifinalen mellem Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha fra Polen og landsmændene Kasper Antonsen og Niclas Nøhr.

I damedouble havde vi to par med i kvartfinalerne, og begge par var oppe mod russiske modstandere. Bedst gik det for Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, der vandt stort i deres kamp. Desværre tabte Emilie Juul Møller og Cecilie Sentow deres, så der er ikke mulighed for nogle danskerfinale her.

Det er der desværre heller ikke i mixdouble, hvor det også blev til en sejr og et nederlag. Mens Kasper Antonsen og Amanda Madsen måtte se sig slået i tre sæt af et tysk par, kunne topseedede Niclas Nøhr og Sara Thygesen strække armene i vejret efter også i tre sæt at have slået et russisk par.

Semifinalerne er i gang
Semifinalerne gik i gang kl. 16, og i skrivende stund spiller Niclas Nøhr og Sara Thygesen mod Marvin emil Seidel og Linda Efler fra Tyskland. Danskerne har netop vundet første sæt med 21-14.

Sara skal sammen med Maiken Fruergaard op mod de topseedede bulgarske søstre, Gabriela og Stefani Stoeva, i damedouble senere, mens Niclas sammen med Kasper Antonsen som nævnt møder de topseedede polakker, Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha, i herredouble.

Natalia Koch Rohde er ene om at repræsentere de rød-hvide farver i singlerækkerne fra nu af. Hun møder også en bulgarer i sin kamp, nemlig Linda Zetchiri, som har vundet de to spilleres hidtil to indbyrdes opgør.

Du kan se programmet og resultaterne fra Italien her.

Læs også

Sara Thygesen: Sindssyg dejligt at stå øverst på skamlen

Niclas Nøhr og Sara Thygesen hentede en flot turneringssejr ved Orleans Masters. Over for BadmintonBladet …