Foto: @Annette Vollertzen

Danmarksmestrene vandt topopgør trods afbud

Loading

Der var meget lidt spænding i sjette rundes topopgør, trods to afbud til Skovshoved. Inden opgøret var begge mandskaber ubesejrede, men det blev der dog lavet om på da de danske mestre viste sig fra deres kliniske side.

Skovshoved havde allerede onsdag meddelt at Kamilla Rytter Juhl ikke var med, og inden kampen blev de så yderligere svækket af at Carsten Mogensen ikke var med. Han blev erstattet af Rasmus Eigtved.

Eigtved var således sammen med Christinna Pedersen i mixeddouble, og her blev det til et nederlag i to sæt, til AB’s engelske double. Samtidig havde Skovshoveds herredouble med Mads Conrad og Mads Kolding vundet i to sæt. 1-1.

Derfra viste først Natalia Koch Rohde med 21-5 og 22-20, Sara Thygesen/Mette Poulsen med 21-11 og 21-13, og til sidst Rasmus Gemke med 21-12 og 21-13, hvem Badmintonligaens bedste hold var.

Sidste kamp på programmet var Anders Antonsen mod Emil Holst. Her startede Antonsen med at tage første sæt med hele 21-6, men Holst svarede igen og vandt andet sæt med 21-18. Sidste sæt blev rigtig tæt, men i sidste ende var det Anders Antonsen der med 21-18, kunne reducere til 2-4.

Med sejren går Skovshoved alene i front i Badmintonligaen med 18 point. Næste runde spilles d. 1. december hvor Skovshvoed får besøg af Greve og AB Aarhus får besøg af Solrød.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.