Irina Andersen skifter fra næste sæson Gentofte ud med Lillerød. Foto @Ricco Dahl

Pressemeddelelse: Top-damesingle skifter til Lillerød

Loading

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at Irina Andersen i næste sæson skal
repræsentere Lillerød Badmintonklub.

Vi anser Irina for at være en spændende spiller, der vil bidrage positivt til klubben – badmintonmæssigt såvel som socialt. Irina er 18 år og har på trods af sin unge alder allerede etableret sig i toppen af dansk badminton, hvor hun aktuelt ligger nr. 12 på den danske rangliste og 114 på verdensranglisten i damesingle.

Irina er en komplet spiller, hvilket hun har vist i indeværende sæson, først og fremmest ved EBU-turneringen i Finland, hvor hun vandt både damesingle, damedouble og blev nummer to i mixdouble. Det vidner om en komplet spiller, der udover single også spiller en rigtig god dame- og mixdouble.

Læs også: Lillerød scoop: Tine Baun forlader Skovshoved og søger nordpå

Irina udtaler om skiftet: ”Jeg er meget glad for mit skifte. Lillerød er en klub med en stærk badmintonkultur, stolte traditioner og med et spændende set up. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg glæder mig også meget til mit samarbejde med Tine Baun. Jeg er sikker på, at hendes kompetencer og erfaringer vil betyde, at jeg fortsat vil udvikle mit badmintonspil.”

Lillerød har en ganske fornuftig chance for at rykke op i 1. division efter 1. runde i kvalifikationsspillet, hvor det blev til en vigtig og overbevisende sejr mod Holbæk.

Jens Buck-Jensen
SSU Formand

Pressemeddelelse Lillerød Badmintonklub

Læs også

Sophia Grundtvig skifter til tidligere mesterklub

Der er fortsat godt gang i klubskifterne hen mod sæsonafslutningen. Denne gang er det jyske …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.