DGI jagter nye badmintonspillere sammen med RSL

Loading

dgi logoJagten på nye badmintonspillere er gået ind – en jagt, som DGI Badminton og RSL i fællesskab tager del i. DGI Badminton og RSL, der også hidtil har haft en sponsoraftale, vil som noget nyt belønne de landsdelsforeninger, der gør en ekstra indsats for sporten.

Aftalen er mere gennemskuelig end tidligere, og udgangspunktet er at gøre noget mere for sporten ved at aktivere DGI’s landsdelsforeninger.

Aktivitet giver penge i kassen
Med den nye samarbejdsaftale har DGI Badminton og RSL skudt midler i en aktivitetspulje, som landsdelsforeningerne frit kan søge til forskellige projekter og aktiviteter. Det skal få dem til aktivt at opsøge nye samarbejder med badmintonklubberne.

– Vi har lagt nogle præmisser ind, hvor det ikke bare handler om at købe x antal bolde, og så får man et beløb tilbage, fortæller Preben Buchholtz, der er formand for DGI Badminton.

– Det er en fælles satsning, hvor vi via sponsorpengene skaber mulighed for at lave noget PR, markedsføring og opsøgende arbejde for at få flere badmintonspillere ind. Og det er klart, at det opsøgende giver flere spillere, som skal have noget badmintonudstyr, siger han og konkluderer:

– Så her har vi jo en win win-situation for RSL og DGI og badmintonsporten.

Kilde: DGI Badminton

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.