Dansk finaleplads sikret i Turkey International

Loading

Mersin i Tyrkiet lægger i denne uge gulv og hal til årets sidste turneringen, og for få minutter siden blev det sikkert, at Danmark bliver repræsenteret ved finalerne i morgen.

Således er Kasper Antonsen og Niclas Nøhr netop gået fra banen som sejrsherrer i semifinalen mod K. Nandagopal og Shlok Ramchandran fra Indien, der blev besejret med to gange 21-17. Det var første gang i Turkey International, at danskerne ikke havde tyrkisk modstand, og i morgen skal de kæmpe om titlen med de topseedede polakker Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha.

Mia Blichfeldt var også i kamp i Turkey Internation i dag, men hun tabte desværre sin kamp til franske Delphine Lansac, og dermed er herredoublen de eneste tilbageværende danskere i turneringen.

Kati Tolmoff fra Estland – og Vendsyssel – har også netop spillet sig i finalen i damesingle, og hun skal i morgen op mod vinderen af netop Delphine Lansac og Karin Schnaase fra Tyskland. De to spiller deres semifinale i skrivende stund.

I herresingle er topseedede Marc Zwiebler fra Tyskland ikke overraskende i finalen. Han skal op mod indisk modstand, da Harsheel Dani netop har vundet over Dmytro Zavadsky i sin semifinale.

Dagens resultater fra Tyrkiet finder du her.

Læs også

Stoffersen og Thyrri gik glip af vildt hattrick i Tyrkiet

Mikkel Stoffersen og Mathias Thyrri tabte finalen ved Turkey International. Mikkel Stoffersen og Mathias Tyrri …