Peter Mikkelsen og Allan Kolbro Nielsen. Foto @ Kenneth Weesgaard

Nominér en træner til kandidat til Årets Træner 2016

Loading

Badmintonbladet vil gerne have din hjælp til at få nomineret de helt rigtige kandidater til Årets Træner 2016. Skriv et par linjer om en dygtig træner eller et trænerteam, du kender, og send det til os.

Årsskiftet giver på vanlig vis anledning til at gøre status over det forgangne år. Det gør vi atter i år på Badmintonbladet ved blandt andet at kåre Årets Træner 2016.

Denne gang gør vi det anderledes end tidligere år. Vi giver vores brugere mulighed for at komme med forslag til den liste på fem kandidater, der vil kunne stemmes på.

Det har været et flot badmintonår. Verdenseliten har strålet, men mange steder rundt om i Danmark har der været ydet store præstationer – både på og uden for banen – i ungdom og senior.

Send os et par linjer med et trænernavn/trænerteam, og begrund din nominering med nogle linjer om din kandidat. Vi modtager nomineringer frem til og med d. 2. januar, hvorefter afstemning bliver gjort mulig på hjemmesiden. Send dit forslag til mailadressen: redaktion@badmintonbladet.dk.

Primære udvælgelseskriterier er resultater og udvikling.