Croatian: Tre danske finalepladser

Loading

Det blev til tre finalepladser til Croatian International. Med to af pladserne i damedouble, er det allerede nu klart at der vil stå minimum et dansk par øverst på skamlen i morgen.

Mixeddoublesemifinalen mellem de to danske par Isabella Nielsen/Patrick Buhl og Ditte Søby Hansen/Alexander Bond endte med sejr til sidstnævnte. Søby og Bond skal nu møde Mateja Cica og Zvonimir Durkinjak i finalen.

I herredouble blev det ikke til en dansk finaleplads. Søren Gravholt og Nikolaj Overgaard tabte i to sæt til de andenseede, 24-22 og 21-16 lød cifrene på. Jeppe Ludvigsen og Patrick Buhl måtte med cifrene 21-19 og 21-15 se sig slået af et malaysisk par.

I damedouble var det allerede klart at det blev en ren dansk finale, da alle fire par i semifinalerne var danskere. Maiken Fruergaard og Camilla Martens skulle bruge tre sæt på at slå Amanda Madsen og Isabella Nielsen, 21-18, 19-21 og 21-17.

Julie Finne-Ipsen og Ditte Søby Hansen skulle også bruge tre sæt, med 19-21, 21-14 og 21-19 slog de Cecilie Finne-Ipsen og Julie Dawall Jacobsen.

Ditte Søby Hansen kan dermed ende med to sejre i Kroatien efter to tætte semifinalesejre.

– Kampene idag var gode og også ret tætte, så det var super dejligt at vinde dem begge to. I morgen vil jeg gøre mit bedste for at få to sejre i hus, så vi må se hvad der sker, fortæller Ditte Søby Hansen til BadmintonBladet.

Resultaterne fra Croatian International

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.