Lin Dan slået ud af German Open af danske Emil Holst. Foto @ Badmintonbladet

Er Lin Dan toppet for tidligt?

Loading

Det er vanskeligt at blive ved med at finde nye måder at beskrive German Open og All England-vinderen Lin Dans præstationer på. Han er i sandhed enestående. Men måske er kineseren løbet ind i et problem.

Trods sin dominans befinder den dobbelte OL-guldvinder sig muligvis i en risikabel situation. Han skal holde sig på toppen hele vejen frem til OL i Rio. Der er ganske mange måneder til endnu.

Lin Dans evige rival, Lee Chong Wei, har bemærket kineserens styrke, men malaysieren har også noteret sig den chance, der ligger i Lins potentielle fejltiming.

– Lin Dan har virkelig spillet godt i hans sidste to turneringer. Det var anderledes sidste år, da var han ikke på toppen, siger Lee Chong Wei til The Star.

– OL er stadig først om fem måneder. Der er ingen, som kan være i topform så længe og vinde alle turneringer. Måske er han toppet for tidligt.

– For mig er tiden rigelig til, at jeg kan forberede mig – fysisk og mentalt – til mit fjerde og sidste OL.

Lee Chong Wei tabte højest overraskende i første runde af All England, og han har trukket sig fra denne uges Swiss Open.

– Jeg må analysere mit All England-nederlag og fokusere på min egen indsats, siger verdentoeren.

I både India Open (29. marts – 3. april) og Malaysia Open (5.-10. april) kan de to rivaler krydse klinger og møde hinanden i semifinalerne.

Kilde: The Star

Læs også

Tre nye nørdede facts om badminton

Vi har her samlet tre nye nørdede facts om badminton, som du kan underholde med …

4 Kommentarer

  1. Bjarke Rasmus Nicolaisen

  2. Tag en kiks..!!!
    Tror han har prøvet det før..god weekend 😊😃😉

  3. problemet er at han ikke er toppet endnu! 😉

  4. han har ikke toppet endnu