Kim Astrup og Anders Skaarup. Foto @ Kim Astrup

Endelig medgang: Stor overraskelse af Astrup og Skaarup

Loading

Indonesia Open er et af årets badmintonhøjdepunkter, men lodtrækningen så ikke lovende ud for herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup. De har tilmed set formsvage ud.

Kevin Sukamuljo og Marcus Gideon har været på alles læber i det seneste halve år, hvor de har været enestående i herredouble-kategorien. Modsat har Kim Astrup og Anders Skaarup haft det vanskeligt i de seneste Superseries-turneringer med tidlige nederlag til følge.

Den tendens blev vendt her til morgen, hvor Astrup/Skaarup i overbevisende stil lukkede ned for den indonesiske offensiv.

– Stor sejr for os idag mod Marcus/Kevin, som er nummer 1 i verden. Denne sejr betyder virkelig meget for os, da vi anerkender deres niveau og resultater, skriver Anders Skaarup på Facebook.

Sukamuljo og Gideon var i spilstyrende frem til opholdet i første sæt, men herfra overtog danskerne kampen og gik fra 11-11 til 15-11.

Resultatet af kampen blev sikre 21-16, 21-16. Der bliver imidlertid næppe mulighed for at hvile på laurbærrene, da den olympiske mester Zhang Nan venter i næste runde med sin makker Liu Cheng.

Også David Daugaard og Mathias Christiansen er videre til 2. runde, da de i to sæt slog Hoki og Kobayashi fra Japan. De møder et andet japansk par, Sonoda/Kamura i 1/8-finalen.

Se alle resultater fra Indonesian Open 2017.

Læs også

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede …

4 Kommentarer

  1. Det er så sejt 💪💪🏸🏸🍀🍀

  2. Stort tillykke med sejren. Hilsen fra Kolding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.