Foto: @ Familie Christophersen

EU17TC: Danmark sejrede trods dårlig start

Loading

U17 EM for hold startede i dag og her var Danmark storfavoritter mod Italien i første kamp. Danmark er også favoritter til at vinde titlen, så der var store forventninger til Danmark ved mesterskabet.

I første kamp skulle Nicholas Grundtvig op imod italienske Fabio Caponio i herresingle. Her kom danskeren i problemer fra start af, da han tabte 1. sæt med 21-16. I 2. sæt kom danskeren heller ikke i gang og derfor fik Danmark en skuffende start på holdkampen. Caponio vandt med 21-16 og 21-14, så der var pres på Danmark i de næste par kampe.

Line Cristophersen skulle derfor forsøge at udligne den italienske føring i kampen mod Martina Corsini. Danskeren fik en fremragende start på kampen, da han kørte Corsini over med 21-9 i 1. sæt. I 2. sæt fortsatte danskeren den overlegne stil og Corsini var også chanceløs i dette sæt. Christophersen vandt kampen med 21-9 og 21-8. Nu var Danmark tilbage på rette spor.

Danmark i kontrol
Tredje kamp var i herredouble. Her skulle Paw Eriksen/Mads Thøgersen duellerer mod Enrico Baroni/Simon Koellemann. Danskerne startede rigtig godt ud og satte italienerne under pres. 1. sæt endte med dansk sejr på 21-9. I 2. sæt slap danskerne ikke grebet om kampen og vandt sikkert med 21-11.

Dermed 2-1 til Danmark, og nu kunne Sofie Nielsen/Freja Ravn afgøre holdkampen til Danmarks fordel,
Den danske damedouble skulle op imod Lucrezia Boccasile/Lisa Sagmeister. Nielsen/Ravn kørte på fra start af og var meget overbevisende. Hele 21-6 vandt danskerne 1. sæt med. 2. sæt blev ikke anderledes og Ravn/Nielsen vandt med 21-9.

I sidste kamp slog Amalie Magelund Krogh/Daniel Lundgaard den danske sejr fast i mixeddouble ved at slå Enrico Baroni/Claudia Vorhauser med 21-10 og 21-10, så det blev til en 4-1 sejr til Danmark.

Danmark møder Slovakiet i morgen.

Resultater fra EU17TC

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Christophersen hentede historisk medalje ved U-VM: Ret vildt at være den første

Line Christophersen er kommet på alles læber efter hendes historiske U-VM-sølvmedalje. Her fortæller hun om …

2 Kommentarer

  1. Godt gået Line. Ses snart til Fys!