Søren Toft Hansen efter sin sejr i Jamaica International i marts 2017. Privatfoto

Søren Toft Hansen vinder Jamaica Int’l: – Stolt af mit comeback

Loading

abc Aalborgs første herresingle, Søren Toft Hansen, vandt søndag en international badmintonturnering i Jamaica. Sejren kom i hus efter et flot comeback i finalen.

Jamaica er nok mere kendt for hurtige sprintere end deres badmintonspillere, men den caribiske ø-nation afviklede i sidste uge en International Series-turnering, hvor der er USD 10.000 i præmiesum.

I herresingle var Danmark repræsenteret ved Søren Toft Hansen, der via fire sejre gik hele vejen til tops.

– Jeg er bare super glad! Jeg kan ikke beskrive, hvor stolt jeg er af mig selv efter mit comeback, det er helt vildt, fortæller Søren Toft Hansen til BadmintonBladet.

Finalekampen mod den topseedede tjekke, Adam Mendrek, blev en et særdeles tæt opgør. De to spillere delte første og andet sæt imellem sig med samme score – 21-14. Dermed skulle afgørelsen falde i et tredje sæt, der gjorde kampen over en time lang.

– Efter at have været nede 13-17 og 18-20 i tredje sæt, fightede jeg mig tilbage og vandt sættet og kampen med 22-20. Jeg fik ændret mit spil og lykkedes med at vinde efter 66 minutter, fortæller Søren Toft Hansen begejstret fra Kingston.

Om det usædvanlige valg om at tage helt til eksotiske Jamaica for at spille badmintonturnering, fortæller 24-årige Toft Hansen:

– Jeg fik turen i gave af mine forældre, da de gik på pension her 1. januar 2017.

Se alle resultater fra Jamaica International 2017

Læs også

Intro til Søren Toft Hansens badmintonblog: Fem skarpe om mig

Velkommen til min blog. Mit navn er Søren Toft Hansen, og jeg er 24 år. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.