Line Kjærsfeldt er grundet karantæne ikke spilleberettiget til aftenens kamp mellem Vendsyssel og TSS. Foto @Anette Vollertzen

Svær dansk dag til Dutch Open

Loading

Der var til semifinalerne til Dutch Open to danskere med. Emil Holst i herresingle og Line Kjærsfeldt i damesingle.

Emil Holst skulle op mod Odenses Raul Must, og her tog Must først sæt med 21-18. Emil var dog ikke slået, og med 17-21 kunne han tage andet sæt. Tredje sæt startede meget jævnbyrdigt, men efter opholdet, hvor Must var foran 11-9, fik Emil aldrig fat igen, og med 21-11 kunne Must spille sig i finalen.

Line Kjærsfeldt havde en svær kamp, da hun skulle møde tyske Karin Schnaase. Den tredjseedede tysker brugte ikke mange minutter på at spille sig til første sæt da hun med 21-10, satte Line under pres fra start af. Andet sæt var mere lige, og Line var endda foran 19-18, men Schnaase fik kæmpet sig op, og i ombolde vandt hun 22-20.

– Jeg havde svært ved at finde mig tilpas derinde idag, Desværre. Kom ikke ordentlig ind i mit spil i starten af kampen, men det blev bedre og bedre og er så ærgerlig over jeg ikke fik andet sæt for så tror jeg at jeg havde vundet kampen. Men jeg er selvfølgelig ikke tilfreds, fortæller Line Kjærsfeldt.

Finalerne til Dutch Open bliver derfor uden dansk deltagelse.

Resultaterne fra Dutch Open

Læs også

Skaarup og Kjærsfeldt tvang stærkt par ud i tre sæt

Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt tabte til et stærkt par malaysisk par i første runde af …