Jan Ø. Jørgensen slog på imponerende vis Chen Long i to flotte sæt. Foto @ Annette Vollertzen

India Open: Fremragende start for de danske spillere

Loading

Onsdag tog de danske badmintonspillere hul på årets 2. Superseries-turnering, India Open. Det er indtil videre gået snorlige med blot et enkelt udfald i herresingle.

To forskellige mixedkampe
De første aktører på banen var mixeddoublerne. Først topseedede Christinna Pedersen og Joachim Fischer der gjorde kort proces mod indiske modstander. Dernæst Kamilla Rytter Juhl og Mads Kolding, som var ude i et fuldblodsdrama mod et andet indisk par. Tre sæt, en times spil og en marginalafgørelse senere tog danskermixen sejren med 21-13, 20-22, 21-19.

Jan Ø. i form
I herresingle var topseedede Jan Ø. Jørgensen første mand i ilden. Modstanderen var Sho Sasaki, som før har voldt Jan problemer. Med undtagelse af starten på første sæt førte danskeren gennem hele kampen, og trods en skidt periode midt i første sæt, hvor japaneren tog syv point i træk, var der rigeligt med forspring at give af undervejs.

– God start for mig her i Delhi ved India Open 2015. Jeg fik en stor føring, men fik problemer med at holde rytmen. Jeg genvandt fokus og tog første sæt. 2. sæt fik jeg sat mere fart på og vandt med 21-13, fortæller Jan Ø. Jørgensen på Facebook.

Jan møder i 2. runde inderen H. S. Prannoy, der tidligere har slået den danske mester.

Axelsen og doublerne videre
Viktor Axelsen tørrede gulv med sin indiske modstander i første runde. 21-4, 21-18 vandt stortalentet i overbevisende stil. Viktor møder en kvalifikationsspiller fra Taiwan i sin næste kamp.

– Jeg havde lidt problemer med at kontrollere længden i 2. sæt, men jeg er glad for, at jeg lykkedes med at bevare roen og vinde sættet, fortæller Viktor Axelsen på sin Facebook-side.

Hans-Kristian Vittinghus derimod skuffede stort ved at tabe klart i to sæt til en indisk kvalifikationsspiller, Sameer Verma. Joachim Persson pressede Wang Zhengming i tre sæt, men det rakte ikke til avancement.

Derudover har Mads Kolding og Mads Conrad netop besejret et solidt japansk par i første runde, mens Christinna Pedersen og Kamilla Juhl ligeledes sejrede i sikker stil.

Se alle resultater fra India Open 2015.

 

Læs også

Persson er træner for Bollywood-stjernes badmintonhold: Auktionen var vildt sjov og udfordrende

Joachim Persson er blevet træner i den nyligt etablerede klub i den indiske badmintonliga Pune …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.