Spænding til det sidste i Solrød

Loading

Solrød og Odense mødtes her til aften i Badmintonligaens syvende runde, og på forhånd var der forventninger om en tæt kamp. Det blev også tæt og først i de allersidste kampe blev der fundet en afgørelse.

Det startede jævnbyrdigt efter at Mia Blichfeldt sikkert i tre sæt havde bragt Solrød foran 1-0. Føringen holdte dog ikke ret længe, selvom et hårdt fightende Solrød par i form af Theodor Johansen og Theis Christiansen viste gode takter, da de tabte i fem sæt til Jonas Rasmussen og Mathias Boe. Stillingen dermed 1-1 efter de to første kampe.

I anden herresingle var Rasmus Fladberg fra Solrød og Raul Must fra Odense. Her blev det til fire sæt, efter at Rasmus Fladberg måtte trække sig med en skade i starten af fjerde sæt (opd. red.) . Første herresingle var stadig igang, og damedoublen kunne dermed starte.

Damedoublen var endda også før færdig end Emil Holst og Steffen Rasmussen i første herresingle. Sandra-Maria Jensen og Amanda Madsen fra Solrød kunne i fire sæt bringe Solrød på 2-2.

I første herresingle var der ombolde i to af de fem sæt. Steffen Rasmussen startede med at vinde første og andet sæt 11-7 og 15-13, og så blev det Emil Holsts tur og med 11-9 og 13-11. Så skulle der et femte sæt til. Her var det hjemmebanespilleren Holst, der med 11-6 kunne bringe Solrød på 3-2 og dermed også sætte et point på kontoen.

Mixeddoublen mellem Lena Grebak/Niclas Nøhr og Sara Thygesen/Søren Gravholt var dermed afgørende for hvorvidt Solrød skulle løbe med alle tre point, eller om Odense skulle sende kampen i Golden Set.

Det blev også en tæt kamp, hvor først Grebak/Nøhr tog første sæt, så tog Thygesen/Gravholt andet, Grebak/Nøhr tredje og fjerde faldt til Thygesen/Gravholt. En meget tæt kamp skulle dermed afgøres i et femte sæt. Her kunne Solrød-parret med 11-8 vinde kampen og alle tre point til Solrød.

Stillingen i Badmintonligaens grundspil

Med sejren har Solrød nu 12 point efter syv runder og indtager dermed femtepladsen. Odense har 11 point og ligger nummer seks.

Badmintonliga kampen mellem Solrød og Odense

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.