All England: Danskerne er klar til kamp

Loading

De første kampe ved All England bliver sat i gang i dag tirsdag. De danske spillere stiller talstærkt op til turneringen, hvor der er gode muligheder for dansk succes.

I kvalifikationen stiller Rasmus Fladberg og Joachim Persson op i herresingle, David Daugaard/Mathias Christiansen i herredouble og Maria Helsbøl/Lena Grebak og Maiken Fruergaard/Sara Thygesen i damedouble. Sværest bliver det for Rasmus Fladberg som skal op imod den hurtige og snu Simon Santoso i første kamp i kvallen.

Danskernes kamp mod legenden
I hovedturneringen, som starter onsdag, skal Jan Ø. Jørgensen, Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus kæmpe om en topplacering i herresingle. 2. seedede Jan Ø. Jørgensen skal i første runde op imod Ka Long fra Hong Kong. Viktor Axelsen skal krydse klinger med Wing Ki Wong også fra Hong Kong, mens Hans-Kristian Vittighus skal duellere mod Sho Sasaki fra Japan. Alle tre spillere er i samme halvdel. Jan Ø. kan risikere at møde Axelsen i kvartfinalen, mens HK står i seminfinalen, hvis alt flasker sig for de danske spillere. I den modsatte halvdel stiller blandt andet de to stærkeste kinesiske kort Lin Dan og Chen Long til start.

I damesingle skal Line Kjærsfeldt repræsenterer de danske farver. Hun får en meget svær første runde, hvor 2. seedede Wang Shixian står over på den anden side af nettet.

Conrad/Kolding på en svær opgave
Mathias Boe/Carsten Mogensen, Mads Conrad/Mads Kolding og Kim Astrup/Anders Skaarup stiller alle op i hovedturneringen i herredouble. Mads Conrad/Mads Kolding skal op imod de suveræne verdensettere Lee Yong Dae/Yoo Yeon Seong fra Korea i første runde. En svær opgave, men Kolding/Conrad er i god form og vandt i sidste uge German Open på flotteste vis. Kim Astrup/Anders Skaarup skal også finde deres storspil frem, da de 4. seedede japanere Endo/Hayakawa venter på den anden side af nettet i første runde.
De 2. seedede Mathias Boe/Carsten Mogensen er der store forventninger til ved denne turnering, og de skal overvinde russerne Ivanov/Sozonov i første runde for at have muligheden for indfrielsen af dette.

Dansk girlpower
Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl skal duellere mod Boloteva/Kosetskaya i deres første kamp i damedouble og har en god chance for en topplacering ved dette års All England.

I mixeddouble skal Joachim Fischer/Christinna Pedersen forsøge at tilspille sig en topplacering. De møder først Jacco Arends/Selena Piek fra Holland. En mulig semifinalemodstander for parret er de stærke indonesere Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir.
Mads Kolding/Kamilla Rytter Juhl er i modsat halvdel, og de skal op imod canadiske Tony Ng og Alex Bruce i deres åbningskamp. De kan risikere at løbe ind i det stærke kinesiske par Xu Chen/Ma Jin allerede i kvartfinalen, så storspillet skal findes frem.

Det bliver spændende at følge de danske spillere ved dette års All England.

Resultater fra All England

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Elite skaber ikke bredde. Det gør familietraditioner, klassekammerater og venner. 

En kommentar fra Sung Jakobsen. Den 1. august kunne man på BadmintonBladet (og Facebook) læse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.