Steffen Rasmussen vil give den gas til DM og vise en god figur.

DM: Badmintondrama i 1. runde

Loading

Den første runde ved DM i Frederiksberg-hallerne er blevet spillet, og her var der specielt en kamp som sprang i øjnene. Odense OBKs første herresingle Steffen Rasmussen skulle i sin første kamp op imod Mikkel Mikkelsen fra Værløse som også spiller første herresingle i sin klub.

Første sæt blev spillet i et højt tempo, hvor specielt Mikkel Mikkelsen spillede tålmodigt og lavede få fejl. Steffen Rasmussen lavede lidt flere uprovokerede fejl, og det gjorde udslaget i første sæt. Første sæt blev vundet af Mikkel Mikkelsen med 21-15.

I andet sæt var det Steffen Rasmussen der spillede skarpest, og Mikkel Mikkelsen lykkedes ikke med de samme gode slag som i første sæt. Andet sæt blev vundet med overbevisende 21-13 af Steffen Rasmusssen.

Der var nu lagt op til et spændende tredje sæt. Begge spillere fulgtes ad i starten, og der blev spillet mange gode dueller. I midten af sættet fik Mikkel Mikkelsen slået sig et hul på et par point. Mikkelsen holdte denne føring og fik tre matchbolde ved 20-17. Steffen Rasmussen fik reddet den førte matchbold. Ved stillingen 20-18 smashede Steffen Rasmussen bolden på netkanten og snød Mikkelsen, og nu var stillingen 20-19. Tredje matchbold blev også reddet. 20-20 og begge spillere kæmpede for hvert point. Mikkel Mikkelsen troede han havde fået sig endnu en matchbolde ved 20-20, men bolden blev dømt ude til stor utilfredshed for Mikkelsen. Dette så ud til at knække Værløse spilleren som hjerteskærende måtte se sig slået i tredje sæt med 23-21.

Steffen Rasmussen møder senere i aften Jan Ø. Jørgensen i 2. runde.

Resultater fra DM

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.