Tommy Sugiarto har spillet sig frem til semifinalen ved Vietnam Open

Kvartfinalerne ved Vietnam Open

Loading

Som tidligere skrevet her på siden overraskede japanske Saena Kawakami i damesingle ved at slå tredjeseedede Porntip Buranaprasertsuk fra Thailand ud i tre sæt i kvartfinalen i dag. Bortset fra dette var det så som så med overraskelserne i dagens kampe.

Tommy Sugiarto fra Indonesien spillede sig i sikker stil i semifinalen med en sejr over landsmanden Alamsyah Yunus i to sæt. Sugiarto er topseedet og jagter points til verdensranglisten, efter at hans VM ikke var nogen stor succes.

Det ligner en mulig finale mellem Sugiarto og Hyun Il Lee fra Korea, som er andenseedet i Vietnam. Koreaneren vandt således også sin kvartfinale i dag over Sameer Verma fra Indien.

I morgen skal Sugiarto op mod endnu en landsmand, Ginting Anthony, som han ikke burde få problemer med. Hyun Il Lee møder en lidt stærkere modstander i form af Wei Feng Chong fra Malaysia.

Indonesiens dominans halveret
Af de 18 spillere/par Indonesien havde i kvartfinalerne, slap kun syv af dem igennem til semifinalerne. Den værste skæbne gik ud over Markis Kido, der spillede mix med sin søster, Pia Zebadiah Bernadeth. Kido måtte trække sig med en skade i tredje sæt af deres kvartfinale mod kineserne Huang Kaixiang og Huang Dongping.

Gideon Markus Fernaldi og Kevin Sanjaya Sukamuljo fik en flot skalp ved at slå de tidligere verdensettere Kien Kean Koo og Boon Heong Tan fra Malaysia ud i to sæt. Efter blot 36 minutters spil var sejren på 21-15 21-19 hjemme for de to unge indonesere, der i morgen skal møde de topseedede kinesere Li Junhui og Liu Yuchen.

Se resultaterne fra kvartfinalerne her.

Se programmet for semifinalerne her.

Læs også

Ready for the finals at Denmark Open

We have now reached the last day at the Denmark Open Super Series Premier tournament …