Rasmus Grill Noes spillede sig i hovedturneringen i Tjekkiet.

Rasmus Grill gjorde det af med Frederik Kirkedals banemand

Loading

Rasmus Grill Noes spillede sig i hovedturneringen i Tjekkiet.
Rasmus Grill Noes spillede sig i hovedturneringen i Tjekkiet.

I en spændende tresæts kamp lykkedes det i går aftes Rasmus Grill Noes at spænde ben for Frederik Kirkedals banemand, bulgarske Stilian Makarski. Iben Bergstein, Patrick Bjerregaard og Mathias Mundbjerg klarede sig også videre til hovedturneringen i Tjekkiet.

Lang match
Det blev et langt opgør mellem Rasmus Grill og modstander Makarski fra Bulgarien, da verdens nummer 754 og 365 var oppe mod hinanden; men heldigvis var det danskeren, der i sidste ende trak det længste strå efter 50 minutter og tre tætte sæt. I næste runde skal Grill krydse klinger med Thailands Karnphop Atthaviroj, der befinder sig som nummer 292 i verden. Den 20-årige thai har dog ikke de store resultater bag sig, og selv om danske Rasmus ligger langt under Atthaviroj på ranglisten, har det ikke meget at sige, idet Atthaviroj trækker på flere seniorturneringer end Rasmus Grill.

Iben leverede igen
Iben Bergstein er eneste tilbageværende damespiller i singlerækken. Hun gjorde rimelig kort proces mod finske Sonja Pekkola. Næste modstander er Laura Sarosi fra Ungarn, der kan blive en spændende modstander for Iben. Sarosi er et par år ældre end Iben Bergstein, men resultatmæssigt har hun ikke en skræmmende portefølje. Zenia Dam Larsen blev desværre sendt ud af sin hviderussiske modstander med 19-21, 9-21.

Patrick vs. Mathias
Herresinglerne Patrick Bjerregaard og Mathias Mundbjerg har uheldigvis trukket hinanden i første runde af hovedturneringen. Begge fik relativt lette kampe i anden runde af kvalifikationen mod henholdsvis Slovakiets Martin Vicen og svenske Petter Yngvesson. Omkring middag har de to danske drenge afgjort, hvem af de to, der skal fortsætte i Czech International.

Se de danske resultater fra Czech International 2013

Læs også

Højbjerg-spiller optræder i den hollandske liga: Badmintonkulturen er meget anderledes her

Iben Bergstein har i år sagt ja til at spille nogle kampe i den hollandske …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.