Dawall strøg til tops ved Greve Grand Prix: Jeg slår nogle gode spillere på vejen

Loading

I weekenden blev der spillet Greve Grand Prix. Her deltog en masse dygtige danske spillere, og en af dem var Julie Dawall, der igen vandt denne turnering. Her fortæller hun BadmintonBladet om det specielle ved netop denne event.

Julie Dawall imponerede stort ved denne uges Greve Grand Prix. På sin vej til titlen besejrede hun nemlig blandt andet Michelle Skødstrup og Irina Amalie Andersen i henholdsvis semifinalen og finalen. Hun vandt ret klart over de to stærke spillere. Skødstrup har blandt andet lige været i finalen ved Slovenia International, og Andersen har været i kvart- og semifinaler ved flere internationale turneringer i år. Dawall var også glad for sin præstation:

– Jeg synes, jeg spiller en rigtig god turnering og slår nogle gode spillere på vejen. Jeg følte mig godt tilpas og fokuseret hele turneringen igennem, som jeg tror er med til, at det gik min vej.

Det, at hun har fået en godt optakt til turneringen, efter hun vandt Dutch International i midten af april, havde stor betydning for den flotte præstation:

– Jeg har haft et par uger i træningshallen efter et lidt hårdt program turneringsmæssigt inden da. Det har været rart at være lidt hjemme igen og få lidt ny energi.

Det specielle i at spille på dansk jord

Dawall vandt også Greve Grand Prix i 2016. Danskeren reflekterer derfor også over, hvorfor hun igen har fået succes ved turneringen:

– Jeg tror, det er nemmere at føle sig godt tilpas ved den her turnering end fx turneringer i udlandet, da det jo først og fremmest er på dansk jord. Og så er det en klassisk badmintonhal, som alle vi danskere træner i til hverdag modsat nogle af de store arenaer ude i verden, der giver lidt større udfordringer.

Turneringen var endnu engang stærkt besat. Således deltog stærke spillere som eksempelvis Mathias Bay-Smidt og Frederik Søgaard, som vandt herredouble-kategorien. Dawall mener, at den store danske bredde er medvirkende til, at så mange gode spillere kunne deltage i Greve Grand Prix:

– Det er fedt, at vi stadig kan samle så mange stærke spillere, også selvom der er nogle ude at spille. Men det er jo noget af det vi kan i Danmark, fordi der er så mange spillere med et godt niveau.

Nu står den på sommertræning for mange af de danske spillere, der deltog ved Greve Grand Prix.

Resultater fra Greve Grand Prix

Læs også

Finaleklar Dawall om rutsjebane-kamp: Vigtigt at komme godt fra start i tredje sæt

Julie Dawall viste stor mental styrke, da hun sejrede i semifinalen ved Dutch International. Her …

2 Kommentarer

  1. Det må så være i den forbindelse man skal rose Dawall, for altid at stille op i de hjemmelige turneringer. Godt signal at sende til den DS gruppe der ligger uden for forbundstræningen. Respekt her fra!!

  2. Sådan 👏🏻👏🏻👏🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.