DM 2016: Hvem kan overraske Boe/Mogensen?

Loading

På torsdag starter DM 2016 i Aarhus, og her stiller alle de store danske spillere på den internationale scene til start. I denne artikel er der fokus på herredouble-rækken.

I denne række stiller de to bedste danske doublepar på verdensranglisten op i form af Mathias Boe (Odense OBK)/Carsten Mogensen (Skovshoved) og Mads Conrad (Skovshoved)/Mads Kolding (Skælskør). De to par er store favoritter til at gå i finalen, men det bliver ikke uden kamp. I den nederste halvdel af lodtrækningen gemmer Anders Skaarup (Skælskør)/Kim Astrup (Skælskør) sig. De er semifinale-seedede ved turneringen og kan risikere at drille Mads Conrad/Mads Kolding i semifinalen, hvis de skulle nå skulle nå så langt.

Outsidere
Mathias Boe/Carsten Mogensen møder i deres første kamp Philip Seerup (Ikast)/Mikkel Stoffersen (Ikast). Første alvorlige hurdle Boe/Mogensen kan løbe ind i, er i semifinalen, hvor semifinale-seedede Niclas Nøhr (Solrød Strand)/Kasper Antonsen (Aarhus AB) muligvis står som modstandere. Dog skal Nøhr/Antonsen forbi en stor udfordring i form af David Daugaard (Gentofte)/Mathias Christiansen (Gentofte) i kvartfinalen, før det kan blive en realitet. Daugaard/Christiansen er stærkt spillende i øjeblikket, hvor de blandt andet fornyligt vandt Swedish Masters efter en finalesejr over Anders Skaarup/Kim Astrup. De kan være et bud som outsidere til titlen.

Mads Conrad/Mads Kolding møder i første kamp Lasse Mølhede (Frederikshavn)/Steve Olesen (Solrød Strand), mens Anders Skaarup/Kim Astrup skal møde Mathias Bay-Smidt (Højbjerg) /Frederik Søgaard (Odense OBK).

Det bliver spændende at følge herredouble-rækken ved DM i Aarhus, og hvem der løber med sejren. Kan et par overrumble Boe/Mogensen eller sætter verdens nummer 4 resten af parrene til vægs?

Programmet for DM 2016

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederik Søgaards blog: Fedt at få vores første turneringssejr sammen

Frederik Søgaard er et stort doubletalent, der har vundet sølvmedalje ved U-VM og spiller i Badmintonligaen for …