Farvel hr landstræner!

Loading

Farvel hr landstræner! Tak for indsatsen🫶🏼Mit venskab med hr Høi går langt tilbage.

30-35 år……måske mere.

Vi voksede begge op i Kolding. I den samme del af byen. Gik i den samme folkeskole. Dog ikke samtidig…….jeg er lidt ældre 😉 Vores fædre spillede badminton i den gamle fire baners rundryggede hal fra 1937 på Østerbrogade.

Jeg var med til din fest i dit barndomshjem, dengang du fik din studenterhue. Dengang spurgte jeg dig, hvad du skulle. Læse økonomi, svarede du. Nej nej nej, tænkte jeg, men sagde kun at jeg bedre kunne se dig indenfor noget pædagogik og undervisning. Allerede dengang var dit humør super smittende.

Måske var jeg din træner…..jeg husker det faktisk ikke.

Jeg husker dog en klubtur til Braunschweig i 80’erne med slemme tømmermænd og et halvt år i 1994, hvor jeg “brugte” dig som sparringspartner, inden jeg flyttede til Viby Badminton Klub.

Så gik der en del år uden den store kontakt, før du i 2015 afsendte en venneanmodning på Facebook og kontakten blev genoptaget.

I de mellemliggende år havde jeg sporadisk fulgt din karriere, mest på tv – og glædet mig på dine vegne og ikke mindst på vegne af dem, der modtog din altid smilende, engagerede og energigivende coaching.

I marts 2016 var ældste sønnen og jeg på besøg i Milton Keynes og den 28. december 2016 mødtes vi igen i Kolding, nu i det nye Ketchercenter. I kommentarsporet til mit indlæg fra dengang skrev en ung, der var til træning i hallen før vi indtog den lejede bane følgende:
“det var vist ikke bare en motionist i går”.

Du og din familie vendte hjem til Danmark i 2017, købte hus i det sydlige København og således fik de danske badmintonspillere gavn af blandt andet dine analyseevner.

Tak for årene!

Held og lykke fremover!🙏🏻😘🇩🇰

Badmintonbladet.dk / Per Damkjær Juhl

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.