En kommentar fra Jan Ø. efter dagens sejr

Loading

Det var en glad og tilfreds Jan Ø. Jørgensen, BadmintonBladet fangede i Birmingham efter dagens sejr over Ka Long Angus Ng fra Hong Kong. Med to kampe og to sejre foreløbig ved All England, kunne den danske topspiller konstatere, at tingene går som de skal.

“Jeg er superglad for mit spil indtil videre. Jeg spillede godt i går men spillede lige en tak bedre i dag, og det tror jeg, er supervigtigt,” sagde Jan til BadmintonBladet.

Han ved godt, at han skal være klar til fredagens kvartfinalekamp mod Lin Dan.

“Jeg skal selvfølgelig spille op til mit allerbedste i morgen for at slå Lin Dan. Han har været rigtig skarp de sidste 14 dage, men jeg ser frem til det.”

Trods storspil af Lin Dan i hans kamp i dag, hvor han som nævnt tidligere herinde på siden udraderede sin modstander i andet og tredje sæt, mener Jan ikke, der skal ske nogle specielle ting i kampen i morgen.

“Jeg skal bare spille mit bedste, så har jeg en rigtig god chance for at vinde. Jeg slog ham sidste gang i Indonesien, godt nok i en helt anden hal og atmosfære, men det var stadigvæk til et VM. Der må man sige, at han var forberedt, så jeg håber på, at jeg kan slå ham i morgen, og jeg tror også på, jeg har muligheden” slutter Jan.

Spændende herresingler i vente

Hvis Viktor Axelsen og Chen Long begge vinder deres kampe senere i dag, skal de to mødes i den ene kvartfinale. Vinderen af den kvartfinale møder vinderen af Jan Ø. og Lin Dan. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til nogle voldsomt spændende opgør i herresinglekategorien.

Danmarks tredje mand i herresingle, Hans-Kristian Vittinghus, møder senere i dag B. Sai Praneeth fra Indien. Nogle husker ham måske fra Copenhagen Masters, hvor han tabte den ene semifinale til Viktor Axelsen. Inderen, der startede All England i kvalifikationen, leverede i går sensationen, da han sendte andenseeded Lee Chong Wei ud af turneringen. HK skal med andre derfor være klar til kamp fra første serv.

Herresingle ved All England

Læs også

Et plaster på såret for danske spillere: Får protected ranking

De to skadede danske spillere Jan Ø. Jørgensen og Joachim Fischer får lidt at trøste …