Kim Bruun leverede nogle fine præstationer i Grækenland. Foto @ Annette Vollertzen

Iceland Int’l: Unge talenter dominerer singlerne

Loading

Rekjavik lægger baner til Iceland International, der er del af den europæiske circuit. En række talentfulde dame- og herresingler er nået frem til slutkampene.

I damesingle har Julie Dawall set rigtig stærk ud. Hun mødte til formiddag Nanna Vainio, der slås for at komme med til OL for Finland. Finnen blev afvist i sikker stil i to sæt, og nu venter engelske Chloe Birch i semifinalen i aften.

Claudia Paredes har overrasket positivt og står i den anden semifinale mod Airi Mikkela, Finland. Paredes har undervejs slået 4.-seedede Santos fra Portugal, og hun nedlagde også Amalie Hertz’ overmand Margrét Johannsdottir fra Island i kvartfinalen. Flot af Skovshoved-spilleren.

I herresingle er den danske dominans udtalt. Tre ud af fire semifinalister er fra Danmark.

Både Odenses Patrick Bjerregaard og Triton Aalborgs David Kim Kristensen har været igennem kvalifikationen først. De står derfor naturligvis som useedede og skal møde henholdsvis Pedro Martins (7), Portugal og Kim Bruun (8). Sidstnævnte ser formstærk ud, og det skal blive interessant at se, hvem der håndterer presset bedst.

Her lørdag eftermiddag resterer der stadig adskillige kvartfinaler i doublerækkerne. Der er flere danske deltagere i både dame- og herredouble, så det dufter af mere succés i Reykjavik

Se alle resultater fra Iceland International 2016

 

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …