Interview: En snak med Sindhu, Indien

Loading

Sindhu blev den første indiske spiller, som vandt en VM-medalje i damesingle. Og hun har ikke blot vundet en enkelt medalje, men to. Sidste år tilføjede hendes landsmand Saina Nehwal en medalje til det indiske pokalskab, da hun nåede VM-finalen i Jakarta.

Hvad tanker har du omkring dine to VM-bronzemedaljer?
“Det var en hård lodtrækning i 2013, hvor jeg slog to formidable kinesiske spillere (Wang Yihan og Wang Shixian, red.) for at sikre mig bronze i Guangzhou, Kina. Og så tog jeg bronze igen året efter (i København 2014,red.). Begge gange måtte jeg give mit absolut bedste, og det gjorde jeg, og jeg spillede rigtig godt.”

Blandt de øvrige resultater Sindhu fremhæver, finder vi hendes guld ved Commonwealth Youth Games 2011, bronze ved Commonwealth Games 2014, og bronze ved både Asian Games og Asian Championships 2014. Endelig er hun også rigtig stolt af hendes første finale i en Superseries Premier-turnering ved Denmark Open 2015.

“Disse sejre har forbedret min selvtillid, og de boostede mig mentalt til at kunne spille godt i de efterfølgende turneringer.”

Læs også

OL-eufori: Det regner ned med hæder, gaver og pengepræmier til PV Sindhu

Da den 21-årige badmintonspiller PV Sindhu vandt OL-sølv, var det Indiens kun anden medalje ved …