Interview: En snak med Sindhu, Indien

Loading

Perfekt start på 2016
Sindhu sparkede 2016 i gang på den bedst tænkelige måde, da hun vandt årets første Grand Prix Gold-turnering, Malaysia Masters i januar. Her slog hun skotske Kirsty Gilmour i finalen efter at have slået førsteseedede Sung Ji Hyun fra Korea ud i semifinalen.

“Jeg var virkelig glad efter sejren ved Malaysia Masters. At starte året på den måde gav mig bare endnu mere selvtillid, og jeg håber at kunne fortsætte på denne måde.”

Umiddelbart derefter tog hun hjem til Indien for at spille Syed Modi International Badminton Championships, som også er en Grand Prix Gold-turnering. Mange indiske fans forventede givetvis endnu en turneringssejr til deres lokale helt, noget som meget vel kunne lægge et stort pres på Sindhus skuldre.

“Nej, jeg følte egentlig ikke noget ekstra pres, da jeg spillede Syed Modi foran mit hjemmepublikum, men desværre tabte jeg i ottendedelsfinalen. Det var bare ikke min dag, og jeg havde også fået en mindre skade, så jeg ikke kunne spille på højeste niveau. Men skidt pyt, jeg er fuldstændig fit nu, og nu vil jeg give mit allerbedste ved German Open, All England og Swiss Open.”

German Open sluttede for Sindhus vedkommende i kvartfinalen, hvor hun tabte til Wang Shixian. I næste uges All England er hun useedet og møder Porntip Buranaprasertsuk fra Thailand i første runde. Ved Swiss Open er hun 6.-seedet og får russisk modstand i første runde, når hun møder Natalia Perminova.

Læs også

OL-eufori: Det regner ned med hæder, gaver og pengepræmier til PV Sindhu

Da den 21-årige badmintonspiller PV Sindhu vandt OL-sølv, var det Indiens kun anden medalje ved …