Interview: En snak med Sindhu, Indien

Loading

Sindhu er en person som så mange andre unge. Mens hun er meget seriøs omkring sin sport, elsker hun også at have det sjovt. Uanset hvor hun er, om det er privat eller med badminton, så medbringer inderne altid sjov og ballade, de nyder rejserne, de joker og griner meget. Det kan også ses på de mange billeder på Sindhus profiler på de sociale medier.

Link til sociale medier her: PV Sindhu på FacebookPV Sindhu på TwitterPV Sindhu på Instagram

Hun er meget fokuseret, når det kommer til at definere hendes mål i badminton: “Jeg vil være nummer 1 i verden!” Og da hun stadig er en ung stjerne i sporten, har hun egentlig ikke tænkt over hendes mål uden for badmintonbanen: “Helt seriøst, så har jeg ikke tænkt meget på mine mål i livet i øvrigt, da jeg bare nyder min badmintonkarriere fuldt ud. Men hvad jeg end vælger i liver, vil jeg altid give mit bedste.”

Hvad får du fritiden til at gå med?
“Jeg tilbringer meget tid sammen med min familie og elsker den lækre mad, min mor altid laver, og så elsker jeg også at shoppe.”

Hvis du ikke var blevet badmintonspiller, hvad ville du så have lavet?
“Lige siden jeg begyndte at spille badminton for alvor, har jeg ikke tænkt på nogen anden profession eller sport. Mine forældre støtter mig meget, og de er med mig i alle mine valg.”

Læs også

OL-eufori: Det regner ned med hæder, gaver og pengepræmier til PV Sindhu

Da den 21-årige badmintonspiller PV Sindhu vandt OL-sølv, var det Indiens kun anden medalje ved …