Den nye sæson byder på ny struktur i Højbjerg Badminton Klub

Højbjerg: To gange guld ved UDM

Loading

Højbjerg Badminton Klub markerede sig stærkt ved weekendens Ungdoms-DM for hold. Både U11- og U13-holdet vandt guld, mens U17-holdet vandt bronze. U15-holdet, der var med på afbud, blev nr. 6.

De flotte placeringer afspejler en meget stærk klubkultur og et godt træningsmiljø i Højbjerg, hvor dygtige trænere sørger for spillernes udvikling og glæde ved spillet, mens klubledere og forældre sørger for, at rammerne er i orden.

Resultaterne ved Ungdoms-DM for hold indikerer samtidig, at badminton ikke blot er en individuel sport, men i allerhøjeste grad også en holdsport, hvor samspil, gensidig respekt og sociale relationer er væsentlige omdrejningspunkter.

Udover en stor ungdomsafdeling, hvor der både er plads til bredden og eliten, som weekendens resultater afspejler, har Højbjerg Badminton Klub en stærk seniorafdeling med fem hold med ligaholdet i spidsen.

Klubben har også en meget bred motionistafdeling, samt en U60-afdeling – dvs. spillere over 60 år – med ca. 100 spillere. Endelig har Højbjerg Badminton Klub, som den socialt ansvarlige klub, den er, også en træningstrup for handicappede.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Vendsyssel løb med bronzen på hjemmebane

I et noget mere spændende opgør end gårsdagens Guldmatch viste hjemmeholdet Vendsyssel ingen nåde, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.