Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby ved All England 2017.

Julie Finne-Ipsens blog: Vi er så glade for at skulle med til All England

Loading

Dette blogindlæg vil handle om vores Asien-tur i januar, DM og om de fremtidige planer.

Vores ture til Asien i januar er gået okay i forhold til, at Rikke og jeg kun har fået et par kampe i henholdsvis Indonesien og Malaysia. Det har været nogle fine lærepenge, da der er nogle parametre, der er meget anderledes i Asien. Det var irriterende ikke at slå et indonesisk par i Indonesien, da jeg føler, vi misser nogle gode chancer i den kamp.

Men i denne kamp og generelt gør vindforholdene det blandt andet svært. Det er specielt, når der kommer høje løft, at det er svært at time slagene. Man skal sørge for ikke at hoppe for tidligt og reelt ofte slå omkring 20 centimeter fra, hvor bolden normalt ville være. Der er desuden stor forskel på at spille i med- og modvind. Når man spiller i modvind skal man anvende hele banen, mens man i medvind skal være aggressiv og spille fremad. Det ,vi skal blive bedre til, er især at bruge hele banen, når vi har modvind.

Nu glæder jeg mig imidlertid til at spille i Danmark igen ved DM. Jeg håber, vi kan komme i semifinalen og give Juhl og Pedersen kamp til stregen i denne. Vi vil nemlig meget gerne slå dem, inden de stopper. Jeg glæder mig ydermere til, at vi forhåbentlig ved DM kan opbygge vores selvtillid. Det er således noget, der er svært at gøre i Asien.

Ellers byder fremtiden på Swiss Open, hvor vi desværre har fået en hård lodtrækning. Derefter kommer German Open. Det bliver spændende at se ved disse turneringer, hvor meget vores spil har udviklet sig. Det vi ser mest frem til er All England, som vi til vores store glæde fandt ud af i fredags, at vi er kvalificeret til. Der er jo ikke kvalifikation mere ved All England, så man skal være blandt de bedste 32. Vi var lidt nervøse for, at vi ikke var blandt disse 32, da en fjernelse af en skønhedsplet gjorde, at jeg ikke kunne spille så meget i efteråret.

Julie Finne-Ipsen

Læs også

Dansk par uddelte næsten æg ved Uber Cup: Vi er rigtig glade for vores første individuelle sejr

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby sikrede ligesom alle de andre danske spillere en komfortabel sejr …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.