Astrup og Skaarup led et skuffende nederlag i Thailand. Foto: @Annette Vollertzen

Malaysia: Flotte danske resultater

Loading

Der har allerede været flere danskere i kamp til Malaysia Open idag. Det har også kastet en del flotte resultater af sig, specielt i damesingle og herredouble er der grund til optimisme.

Favoritterne videre
I mixeddouble er det blevet til to ud af tre mulige sejre. Kamilla Rytter Juhl/Mads Kolding og Christinna Pedersen/Joachim Fischer skulle begge bruge tre sæt på at spille sig videre til anden runde. Sara Thygesen og Niclas Nøhr måtte i to sæt, se sig slået af søskende parret Pia Zebadiah Bernadeth og tidligere OL vinder i herredouble Markis Kido.

Jan Ø. Jørgensen er eneste tilbageværende dansker i herresingle, efter at Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus begge måtte se sig slået i første runde. I anden runde møder Jan Ø. Kenichi Tago. Jan har tidligere haft problemer med japaneren, og den indbyrdes statitisk er også 7-6 til Tago.

Lige ved for Line
Line Kjærsfeldt måtte også se sig slået, dog lovligt undskyldt da modstanderen var ingen ringere end den førsteseedede Xuerui Li. Line var dog lige ved at levere en overraskelse da hun kom først på 20 i andet sæt. Desværre kom verdensetteren igen, og nappede sættet 24-22.

I herredouble skulle Carsten Mogensen og Mathias Boe bruge tre sæt på at vinde deres første runde kamp. Anders Skaarup og Kim Astrup var dog anderledes sikre, da de med to gange 21-10 sikkert kunne spille sig videre.

– Det er formentlig det dårligste par i hovedturnering- eller det må det være. Vi spillede fint og fik prøvet lidt forskelligt af så vi er helt klar til i morgen, fortæller Anders Skaarup til BadmintonBladet.

I næste runde møder det unge danske par de tredjeseedede Sheng Mu Lee og Chia Hsin Tsai.

– Det dejligt at være med her og jagte de allerbedste og forhåbentlig kan vi tage en sejr i morgen- det ville være et fedt sted at spille en kvartfinale!

Resultaterne fra Malaysia Open

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.