Lasse Mølhede skifter til Vendsyssel.

Ikast: Oprykningskamp på hjemmebane

Loading

Mandag kl. 19:00 tager Ikast FS Badminton imod den traditionsrige klub fra det århusianske; Højbjerg Badminton Klub.

Der er lagt op til, at det bliver en fantastisk badmintonaften, hvor begge klubber kan lande i enten Badmintonligaen eller 1. division til næste sæson. 1 point er faktisk nok for IFS for at rykke op, hvorimod Højbjerg skal have alle tre point for at sikre en ny sæson i det bedste selskab.

I holdenes tidligere opgør vandt IFS med 4-2 ude over Højbjerg, som senere blev ændret til 5-1, da Højbjerg brugte en ulovlig spiller. Siden da har Højbjerg fået Morten Brødbæk og Mathias Bay-Smidt tilbage efter skader, hvilket gør opgøret mere lige og måske udeholdet til små favoritter.

Ikast går dog efter at gentage sejren fra sidst, og vurderer alle seks kampe til at være forholdsvis åbne, så der bliver masser at spille om. Størst favoritter er Ikast i damesinglen og Højbjerg i 2. herresingle, hvis Rasmus Gemke er sine skader kvit.

I Ikast ventes der en propfyldt hal c i Ikast-Brande Arena. Højbjerg skrev efter holdenes sidste indbyrdes kamp, at de til tider følte sig på udebane hjemme i Højbjerg pga. de mange medrejsende Ikast-tilskuere. Vi håber, at der kommer en masse tilskuere fra Højbjerg til opgøret, så vi kan få en rigtig flot ramme omkring en fair og velspillet kamp mellem de to jyske klubber.

Pressemeddelse Ikast FS Badminton 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.