En glad Mads Conrad med sin nyfødte datter. Foto @ Mads Conrad

På vej til Indien: Mads Conrad er blevet far – stort tillykke!

Loading

Det er virak omkring guldkampen mellem Mads Conrads klub Skovshoved og TSS, der fylder i overskrifterne for tiden. Men OL-kandidaten i herredouble har formodentlig tankerne et andet sted netop nu.

Fredag blev Mads Conrad og kæresten Nanna Reinholdt Berglund forældre til en stor pige på mere end fire kilo. Fødslen kunne Mads i sagens natur kun følge med i fra sidelinjen, men han fandt store roser frem til den gæve mor.

– Nanna Reinholdt Berglund er simpelthen den dejligste, mest udholdende og sejeste kvinde, jeg kender. Kl 15.33 i går gav hun mig den største gave, man kan få i en velskabt datter på 4.058 gram. Hun skulle lige slå farmands fødselsvægt med 58 gram. Konkurrencegenet er der fra start, skriver Mads Conrad på sin Facebook-side.

Lykønskningerne er væltet ind fra hele badmintonverdenen på både Facebook og Twitter, men der bliver ikke meget tid til at skifte bleer for Conrad.

Tirsdag rejser Mads Conrad til New Delhi i Indien, hvor Superseries-turneringen India Open bliver spillet. Sammen med makkeren Mads Kolding er han seedet fire og møder i første runde et indisk kvalifikationspar. Se lodtrækning til India Open 2016.

Læs også

Kolding og Conrad overvandt store problemer

Mads Kolding og Mads Conrad hentede en snæver sejr i første runde ved Malaysia Masters. …

8 Kommentarer

  1. Tillykke 🍼🍼🍼

  2. Den største og bedste oplevelse i hele ens liv 😍 tillykke 😉

  3. Tillykke , skønt 💕

  4. Tillykke Mads,og god spillelyst i Indien

  5. Mads dine øjne er så røde ? Og stort tillykke ❤