Viktor Axelsen

VM: Polsk modstand til Viktor

Loading

Viktor Axelsen startede sin kamp i dag med at komme bagud 0-1. Men det var også eneste gang, hans polske modstander Adrian Dziolko, der er nr. 66 i verden, var foran i første sæt.

Viktor var for anden dag i træk oppe mod en spiller, han ikke burde få de store problemer med. Inden i dag havde han mødt Dziolko en enkelt gang før. Det var ved EM for hold i år, hvor det blev til dansk sejr på to gange 21-13.

Fra 6-6 stod der Viktor på sættet, og danskeren kunne gentage resultatet fra deres første møde; 21-13.

I andet sæt var polakken pludselig foran med 10-8, men det kunne ikke ryste den danske stjerne, der hurtigt kom op og første igen og siden to sættet sikkert med 21-15.

En tilfreds dansker
– Jeg er glad for, at jeg vandt i dag. Det var ikke altid helt kønt, men jeg synes stadig, der var nogle gode takter, sagde Viktor Axelsen efter kampen.

– Det glipper lige til sidst i nogle af duellerne, hvor jeg egentlig spiller meget godt, men overall er jeg meget godt tilfreds. Jeg er glad for, at jeg er videre uden forholdsvis store problemer, tilføjede han.

I tredje runde venter H. S. Prannoy fra Indien, som er seedet 11. Han er betydelig stærkere end de to spillere, Viktor har mødt indtil nu, men det er danskeren, som er ovenpå i indbyrdes opgør. To gange har han mødt inderen, og han har vundet begge gange, senest på Prannoys hjemmebane ved India Open i år.

Viktor Axelsen har dermed en rigtig god chance for at nå kvartfinalen og få revanche mod Chen Long, som han var lige ved at få skovlen under ved Australian Open tidligere på året.

Se programmet for herresingle her.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …