Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen vandt German Open efter en flot turnering.

To stærke danske doublepar repræsenteret i Purple League

Loading

Den malaysiske Purple League, som er pendant til den indiske Premier Badminton League, har flere højtprofilerede danske badmintonspillere med på holdkortene.
Det stærke danske doublepar Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding stiller begge op i Purple League. De spiller begge for Klang United BC. Conrad/Kolding har været i kamp sammen én gang indtil videre, og det førte til en sikker sejr over Agrippina Primarahmanto Putera/Leong Wen Hao i 3 sæt. I Purple League spilles der bedst af 5 sæt til 11, som gør at kampene bliver hurtigere.
De to gange Mads har også været i kamp hver for sig, og det blev til et nederlag til dem begge; Conrad med Chin Wai Kin og Kolding med Lee Meng Yean. Det går dog lidt halvskidt for Klang United BC, som kun ligger på 10. pladsen ud af 12 mulige hold.

Kim Astrup i aktion
Anders Skaarup Rasmusssen og Kim Astrup Sørensen stiller også til start i Purple League. Skaarup har endnu ikke fået nogle kampe, mens Kim Astrup har spillet to kampe for deres klub Ampang Jaya BC. Som erstatning for Anders Skaarup har Kim Astrup spillet sammen med Chin Chuan Jue, og det har gået strålende. De har vundet to ud af to kampe over henholdvist Victor Ong/Yoo Yeon Seong og Andrei Adistia/Soo Kar Seong. Så en fremragende start for Kim Astrup på sit malaysiske eventyr. Ampayang Jaya BC ligger på 7. pladsen i Purple League.

Christinna Pedersen er eneste danske dame i dette års Purple League. Hun spiller for Puchong United BC og har spillet to kampe for klubben. Det har resulteret i en sejr og et nederlag. I begge kampe spillede hun sammen med Wong Fai Yin. I modsætningen til de andre danskeres klubber, går det godt for Christinna Pedersens klub Puchong United BC. De ligger på en 3. plads i ligaen.

Det bliver spændende at følge danskernes videre gebærden i det malaysiske.

Resultater fra Purple League

/Anders Jensen/Badmitonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

En kommentar

  1. Hi, i believe that i saw you visited my blog so i came to return the choose?.I
    am attempting to find issues to enhance my web site!I assume its adequate to make use of a few of your ideas!!