Gravholt spillede afgørende rolle i dramatisk TSS-triumf: Ekstra fedt, når det er imod et tophold som Skovshoved

Loading

TSS hentede i går en flot sejr over Skovshoved, der kom i hus på den mest dramatiske måde, man kunne tænke sig. Søren Gravholt og Kim Astrup besejrede således favoritterne Carsten Mogensen og Mads Conrad med 25-23 i tredje sæt. Her fortæller Gravholt blandt andet om kampen, og hvad sejren betyder for TSS.

Holdkampen startede med forventelige sejre til henholdsvis velspillende Fischer og Pedersen fra Skovshoved og Line Kjærsfeldt fra TSS. Kjærsfeldt fortsatte den flotte formkurve, hun har vist for nylig ved at besejre Amalie Hertz i to sikre sæt. I de næste par kampe var der lidt mere i tvivl om udfaldene, men favoritterne endte igen med at køre sejren hjem.

Toby Penty fra TSS fortsatte nemlig med at vise, at han altså kan noget i Badmintonligaen, da han vandt over Emil Holst. Specielt andet sæt var dog tæt. Sara Thygesen og Mette Poulsen kørte samtidig en tresætssejr hjem, hvorfor Skovshoved fik udlignet til 2-2. Nu skulle det altså afgøres, og Rasmus Gemke var den første, der skulle forsøge at sikre en føring til Skovshoved. Det kunne dog ses på ham, at han lige har overstået et hårdt French Open, hvorfor han tabte klart til Marc Caljouw. Specielt de to herresingle-sejre var Gravholt glade for, da han så dem som afgørende for kampen:

– Ja, vores to herresingler fik også hevet nogle solide sejre hjem i aften, det er helt klart en vigtig del af, hvorfor sejren tippede til vores fordel.

Overraskelsen kom i herredouble

Nu forventede alle så, at Carsten Mogensen og Mads Conrad ville vinde over Søren Gravholt og Kim Astrup og sikre Skovshoved et Golden Set. De undertippede TSS-spillere ville det dog anderledes, da de allerede inden kampen havde en tro på sejr. Mogensen har nemlig ikke kunne træne optimalt i noget tid, mens Conrad nok ville være lidt ramt på selvtilliden grundet en række tidlige nederlag i store turneringer:

– Jeg troede helt klart på, at vi kunne vinde inden kampen. Vi har spillet rigtig godt, og som du nævner, har de andre ikke toppet på det sidste, siger Gravholt.

Da kampen gik i gang var det med det forventede udfald i første sæt, omend det blev tættere, end man kunne regne med på forhånd. I andet sæt vendte kampen dog på hovedet, og Gravholt og Astrup kørte en stor sejr hjem. I tredje sæt var der drama hele vejen til den spændende afgørelse. Her blev Mogensen og Conrad ved med at sikre sig matchbolde, men de blev også ved med at misbruge dem. Derfor var det lidt utroligt, at Astrup og Gravholt på deres første matchbold sikrede sig en 25-23-sejr. Gravholt havde dette at sige om den dramatiske afslutning:

– Vi overlever en masse matchbolde, men bliver ikke alt for nervøse, da vi hele vejen igennem føler os ok ovenpå faktisk.

Dermed vandt TSS altså holdkampen med 4-2 og fortsatte dermed de flotte takter, de har vist i starten af sæsonen med sejre over flere højt rangerede hold. Det var da også en glad Gravholt, der satte ord på sejren:

– Det er selvfølgelig fedt, at vi kan lukke kampen med 4-2, og det er jo altid ekstra fedt, når det er imod et tophold som Skovshoved.

Det er dog ikke tid til at hvile på laurbærrene for TSS, da endnu en svær kamp snart venter:

– Det var da lækkert at slå Skovshoved, som er sidste års guldvindere, men der er stadig mange runder endnu, og vi tager denne her med til Vendsyssel i næste måned, hvor vi har en kamp, der bliver mindst lige så vigtig.

Efter en drømmestart i Badmintonligaen mandag med en 4-2-sejr til Odense OBK over Aarhus AB, …