Morgenbriefing: Lars Uhre giver indsigt i All England-kvartfinalerne

Loading

BadmintonBladet.dk var med til Holstebro Rejsecenters morgenbriefing i dag. Her fortalte Lars Uhre om de meget spændende kvartfinaler som starter klokken 17 dansk tid. Derudover kom Lars Uhre med en lang række pointer om gårsdagens kampe. Specielt Chen Longs meget overraskende nederlag i går til Xue Song fik meget taletid under briefingen. Landstræneren hælder til en teori om, hvorfor Chen Long netop tabte i går

– Jeg vurderer, at det kinesiske forbund ikke vil have, at Lin Dan og Chen Long skal mødes inden OL. Det kan skyldes, at Lin Dan er blevet upopulær i forbundet samt har sidste chance for at vinde All England, inden han stopper sin karriere. Dog vil jeg indrømme, at Chen Longs nederlag så meget mystisk ud, pointerer Lars Uhre til morgenbriefingen.

Hvor mange danskere får vi i semifinalerne?

Lars Uhre fortalte derudover om danskernes chancer i dagens kvartfinaler. Han vurderede, at der er gode chancer for danske sejre i mange af kvartfinalerne, dog nævner han kampen mellem Marc Zweibler og Hans-Kristian Vittinghus, som en kamp, hvor favoritværdigheden er hos tyskeren. Jan Ø. Jørgensens duel mod Lin Dan ser han også som en stor hurdle men bestemt ikke en umulig opgave.

– Zweibler er favorit mod HK ifølge mig og det kan godt være, at der er mange, der er uenige med mig. HK har spillet flere hårde kampe under dette års All England end Zweibler har og det kan godt have en betydning. Derudover er Jan underdog mod Lin Dan, men han har bestemt mulighed for at tage sejren, fortæller Lars Uhre.

BadmintonBladet.dk er med igen i morgen på Holstebro Rejsecenters morgenbriefing, hvor en anden storspiller eller træner kigger forbi til en snak.

Resultater fra All England

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …