Jan Ø Jørgensen skal til Malaysia og spille Kopiko Purple League.

Jan Ø Jørgensen træder ind i malaysisk liga

Loading

Siger navnet Kopiko Purple League dig ikke så meget endnu, så kan det være, at det kommer til det. Det er første udgave af en malaysisk liga, som netop har lukket transfervinduet for næste del af turneringen.

Jan Ø Jørgensen var en af de mest markante profiler, der trådte ind i Kopiko Purple League, der spilles efter et format, hvor der tælles sæt i holdkampene. Læs mere om Kopiko Purple League.
Jan Ø. har udtalt følgende til Badmintonbladet om hans forventninger til Kopiko Purple League

– Det er et kæmpe cirkus jeg skal ud til, og det er der alt badminton er størst. Jeg ser frem til at være en del af det, da det er en ret stor liga. Det er samtidigt nogle store sko jeg skal udfylde i form af Lee Chong-Wei. Jeg glæder mig helt vildt, men jeg ved ikke helt hvad jeg går ind til, så det bliver spændende.

Det er klubben Petaling BC, der har tilført den danske topspiller sammen med japaneren Kenichi Tago. Petaling BC ligger pt på en 7.-plads.

Udover Jan Ø Jørgensen har ligaen deltagelse af asiatiske profiler som Hendra Setiawan, Tommy Sugiarto, Lee Hyun-il og den nykårede vinder af Superseries-finalerne Tai Tzu Ying fra Taiwan.

Næste runde i Kopiko Purple League bliver spillet 2. januar.

Læs også

Jens Meibom: Vi tester Jan Ø. Jørgensen i uge syv

Den danske top-herresinglespiller, Jan Ø. Jørgensen, har i lang tid været plaget af en slem …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.