Jan Ø: Møgsæson er den bedste

Loading

2014 har været ren rutschebanetur for Danmarks bedste herresinglespiller, Jan Ø Jørgensen. Nu er det tid til at gøre status.

Op og ned
Der var de største sejre, som vi alle husker, og de største skuffelser, hvor følelserne sad uden på tøjet, specielt VM-nedturen. Jan har leveret underholdning til badmintonfans – uanset om det har gået godt eller skidt.

– Jeg havde tre-fire rigtig gode måneder i midten af året. Ellers har det været noget møg. Omvendt har det også været et af mine bedste år. Jeg blev europamester og vandt i Indonesien, hvilket ingen europæer har gjort før. På den måde er det min største sæson nogensinde, fortæller Jan Ø Jørgensen til BT.

Fokus på Dubai
Der er fortsat nogle Badmintonligakampe, Superseries-finalerne og hyggeturneringen Copenhagen Masters tilbage af opgaver i 2014. Som del af verdenstoppen har forberedelserne naturligt nok drejet sig om at præstere godt ved Superseries-afslutningen i Dubai.

– Jeg ligger stabilt som nummer tre på verdensranglisten, så det er positivt. Efter jeg blev skadet til VM, var planen, at jeg skulle stå knivskarp til Super Series-finalen, fortæller Jan Ø.

Superseries-finalerne begynder d. 17. december 2014 og bliver dækket af TV3Sport.

Kilde: BT

Læs også

Jens Meibom: Vi tester Jan Ø. Jørgensen i uge syv

Den danske top-herresinglespiller, Jan Ø. Jørgensen, har i lang tid været plaget af en slem …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.