Hola España! Vi har interviewet den nye spanier i Badmintonligaen

Loading

Det er i Madrid, Clara kan følge sin drøm og blive bedre til badminton med den gode træning, hun får der. Nu kommer der et nyt kapitel i hendes badmintonkarriere med skiftet til den danske liga.

Hvad håber du på at få ud af opholdet i Greve?
– Jeg tror, at kampene for Greve i den danske liga vil være med til at udvikle mig og forbedre mig som spiller takket være de mange kampe, jeg kommer til at få mod spillere på højt niveau. Derudover er det altid specielt at spille sammen som hold, og det glæder jeg mig til, svarer Clara.

Hun var ikke med i første spillerunde i går, hvor Greve havde besøg af Værløse. Det kunne ellers have været interessant at se et opgør mellem Clara og Danmarksmesteren Line Kjærsfeldt, men det må vi have til gode.

Til gengæld er hun med på holdet, når Greve i morgen tager til Aarhus for at spille anden runde mod Højbjerg, og hun får således debut i Badmintonligaen mod Alexandra Bøje.

Hvad kan du give Greve?
– Jeg håber på at kunne give Greve det maximale, jeg har i mig. Det vil sige, jeg håber selvfølgelig at vinde så mange kampe som muligt og dermed være med til at spille os i toppen af ligaen, siger Clara.

– Tidligere har min træner i Spanien ikke syntes, at det var en god ide at spille ligakampe, men vi har snakket om, at det ser ud til at være et godt tidspunkt for mig at gøre nu. Og at jeg får mulighed for at komme til den danske liga, er jo det absolut mest attraktive for mig.

LÆS VIDERE PÅ SIDE 3 >>>
– Hvorfor blev det Danmark?
– Tidligere resultater

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …