Hola España! Vi har interviewet den nye spanier i Badmintonligaen

Loading

Hvorfor Danmark?
Kontrakten med Greve er kommet i stand via hendes træner i Spanien, der har omtalt klubben med meget rosende ord. At kunne spille i den bedste europæiske liga har naturligvis også haft indflydelse på, hvorfor valget faldt på Danmark og ikke Frankrig, som der har været snak om tidligere.

– Greve tiltalte mig rigtig meget, da jeg så, hvilke spillere der både er og har været i klubben. At kunne spille på et hold, hvor der er og har været disse spillere, er en stor ære for mig, siger Clara stolt.

Clara vil fortsat have sin base i Madrid og flytter dermed ikke til Danmark for hele sæsonen. Hun vil dog komme op og træne sammen med sine nye holdkammerater en uge ad gangen, inden der er holdkampe.

– Sandheden er, at det glæder mig vildt meget at komme til Greve, hvor jeg også får mulighed for at træne på en anden måde og med andre spillere. Jeg er sikker på, at jeg bliver en endnu bedre badmintonspiller på grund af dette, slutter Clara interviewet med.

Tidligere resultater
Clara Azurmendi har allerede flere flotte resultater og medaljer i bagagen, hendes unge alder til trods. Hun var på det sejrende spanske hold ved Junior-EM i år, hvor de bl.a. slog Danmark i semifinalen, og hun vandt også en bronzemedalje ved European Games i juni. Sidste år vandt hun bronze ved U17-EM, og hun har også tre titler fra Junior-turneringer i Spanien, Italien og Portugal sidste år.

Det bliver spændende, ikke alene at se det nye spanske stjernefrø i den danske Badmintonliga, men også at se, om Clara Azurmendi en dag overtager den spanske badmintontrone fra Carolina Marín.

Bienvenido a Dinamarca! Velkommen til Danmark!

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …