Mads Conrad var glad for sejren over Koo/Tan ved China Open.

Mads Conrad-Petersen: En tilfældighed at det blev badminton

Loading

Hvem er den sjoveste spiller på turen?
Jeg hænger meget ud sammen med Kolding, når vi ikke spiller sammen. I modsætningen til Boe og Mogensen der godt kan lide at være adskilt, for så at være sammen på banen. Kolding og jeg har fulgt hinanden igennem årene, siden vi blev sat sammen i U17. Vi joker ret meget med hinanden sammen med Anders Skaarup og Kim Astrup. Af udenlandske spillere har jeg også tilbragt en del tid sammen med Hendra Gunawan fra Indonesien i kraft af, at jeg har mødt ham mange gange rundt i verden. Siden jeg startede med at spille med Jonas Rasmussen tror jeg, at jeg har mødt ham 10 gange, så han er altid én man hænger lidt ud sammen med. Hvis jeg er blevet slået ud i Indonesien, så er der tit tid til at hænge ud og så inviterer han os ud.

Hvad er den mest specielle oplevelse i din karriere?
En speciel oplevelse var ved All England i år, hvor specielt jeg har hang meget i bremsen, og slet ikke havde regnet med, at jeg skulle spille. Derefter slog vi så Lee Yong Dae/Yoo Yeon Seong i 1. runde. Der var selvfølgelig ikke så mange mennesker at kigge i 1. runde, men for os betyder det meget. Det var ligesom en øjenåbner for os, for selvom vi ikke var i nærheden af at være 100 procent, så kan alting stadig ske. Du behøver ikke altid have den optimale forberedelse for at vinde kampe.
I Europa er der selvfølgelig French Open i år, hvor vi spiller for et fyldt stadium både i semifinalen og finalen, hvor vi slår Ahsan/Setiawan for 1. gang, så det var også rigtig stort. Det er nok dem der sidder klarest i erindringen.

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …