Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding. Foto@BadmintonBladet

Dansk succespar efter sejr: Med vores rygrad kan vi slå alle i verden

Loading

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding var på en stor opgave i deres All England-kvartfinale. De mødte kinesiske Lu Kai/Zheng Siwei fra Kina. Den opgave taklede danskeren godt, da kineserne blev besejret

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding vandt over de forsvarende russiske All England-mestre Vladimir Ivanov/Ivan Sozonov i første runde, og i går gik det ud over Lu Ching Yao/Yang Po Han i anden runde. I dag fortsatte danskerne deres fremragende spil mod Lu Kai/Zheng Siwei, hvor danskerne havde stor succes i det flade spil.

I første sæt fik danskerne en fremragende start, og de var foran med 11-6 i første sæt. Efter opholdet var danskerne kineserne overlegne, og Conrad-Petersen/Kolding var meget klar på kinesernes spil. Første sæt endte med en klar sejr til det danske herredoublepar med 21-12.

Danskerne kan ikke holde momentum
I andet sæt kom danskerne hurtigt bagud med 1-4, og her havde Conrad-Petersen/Kolding svært ved at komme i offensiven, som de havde succes med i første sæt. 3-9 kom danskerne også bagud med, men Conrad-Petersen/Kolding kæmpede hårdt for at komme tilbage.

– Vi har vist, at med den rygrad, vi viser i dag, så kan vi slå alle i verden. Hvis vi får det igennem og ikke tror, at vi kan gå på vandet og slappe for meget af, så har man taget for let på det. Man kan ikke tage noget for givet, og især ikke i en hal som denne, hvor det er svært at spille, siger Mads Pieler Kolding til BadmintonBladet.dk

Kineserne havde en føring på 4-11 ved opholdet, og det lignede dermed et tredje sæt. Danskerne kom ikke tæt på i andet sæt, som endte med en kinesisk sejr på 21-11.

Conrad-Petersen/Kolding vender kampen
Den danske herredouble åbnede tredje sæt flot, da de bragte sig foran med 5-1, og her jublede danskerne mellem duellerne til stor glæde for publikummet. Danskerne havde en solid defensiv i den periode, og danskerne viste over for de kinesiske modstandere, at de virkelig gerne ville i All England-semifinalen.

– Man skal jagte tingene, og gør man det, så får man også noget ud af det. Det er en fed måde at vinde på – selvfølgelig vil man gerne vinde i to sæt, men at vi får en afklapsning i andet sæt er fedt, fordi vi får muligheden for at vise det, vi er gode til i tredje sæt, siger Mads Pieler Kolding.

11-5 var danskerne foran med i tredje sæt, og dominansen fortsatte efter opholdet. Conrad-Petersen/Kolding gav ikke initiativet til kineserne, som ellers forsøgte sig ihærdigt. Danskerne vandt tredje sæt med 21-16, og de er dermed klar til All England-semifinalerne i morgen.

– Kan vi komme ind med denne rygrad fra start af i morgen, så bliver vi svære at slå i morgen. Vi tager kampen op mod dem (Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo fra Indonesien red.), hvor vi viser, at det flade spil også er en force af vores. Lige så snart, vi får styr på grundspillet i defensiven, så står vi bedre end dem og kan flere ting end dem, slutter Mads Pieler Kolding af med.

Danskerne møder indonesiske Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo fra Indonesien i kamp nummer fem omkring klokken 17.00 dansk tid i morgen.

Resultater fra All England

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

En kommentar

  1. SÅDAN 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.