Foto: @BamintonBladet

EM optakt: Fire titler skal forsvares

Loading

Damedouble

Ingen over – ingen ved siden af Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen ved dette EM. De to nordjyder har stået i finaler ved VM, OL og All England i de seneste 21 måneder, og de har siddet hårdt på verdensranglistens 2.–plads gennem det seneste halve år. Desuden har de vundet flere Superseries-turnering; senest i Singapore for godt en uge siden.

Det er ved at være rigtig længe siden, at den danske superduo har tabt til et europæisk par. Faktisk kan statistikken kun finde to nederlag mod europæere, hvoraf det seneste ligger tilbage i 2013 i EM-finalen for hold.

Det er derfor vanskeligt at se, hvem der skal kunne true de danske stjerner, og den position har de prøvet før.

– Vi er vant til at være favoritter i denne turnering. Det er en rolle, vi er bevidste om, fordi vi bliver jagtet af de andre par. Vi er dem, der andre ønsker at slå, fortæller Kamilla Rytter Juhl til Badminton Danmark.

Hvis storfavoritterne Juhl/Pedersen skulle kikse i Kolding, er outsiderne Stoeva-søstrene fra Bulgarien (2), hollænderne Muskens/Piek (6) og landsmændene Maiken Fruegaard/Sara Thygesen (3).

Se lodtrækningen i damedouble til EM 2017 

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Jeps Fischer/Pedersen kan lave hattrick, men Christinna kan faktisk lave et double hattrick! Det har ingen før gjort skriver Badminton Europe. (det er nu for 4. gang i træk damedoublen kan vinde) Så 7 gange EM guld kan Christinna nå op på og det er dansk rekord. Det samme kan Kamilla Rytter Juhl, der i forvejen har rekorden med 6 mesterskaber. I øvrigt i træk i enten mix eller damedouble siden 2006! Ret vildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.