Kom tæt på Saina Nehwal – vi har interviewet den indiske verdensetter

Loading

Jeg ved, du elsker din hund, Chopsi. Hvor meget betyder han egentlig for dig?
– Alt! Han er som et menneske for mig. Jeg elsker hans uskyldighed. Hvis jeg skælder ham ud, så gør han bare og jagter mig, men han ville aldrig gøre mig fortræd. Og øjeblikket efter kommer han rendende, hvis jeg kalder på ham, selv om jeg lige har skældt ham ud. På Instagram følger jeg også venner med hundebilleder, og jeg videresender mange af dem til min far. Jeg elsker min Chopsi som en lille dukke.

Hvad er dine bedste ferieminder?
– Jeg har ikke tid til ferier. Det forbinder jeg ikke med at være topatlet. Men jeg afsætter tid til andre ting derhjemme, god mad og hygge med min familie.

Hvad er den største ofring, du har lavet, for at opnå dine mål i badminton?
– Jeg er meget tro mod min sport. Jeg lytter til mine trænere, der afsætter al deres tid til mig og aldrig kræver noget igen. Jeg har aldrig skullet betale nogen af dem for det, de gør for mig. Derfor respekterer jeg dem som mine undervisere i enhver henseende.

– Det tiltaler mig ikke at gå ud på om aftenen på mine træningsdage. Jeg tror på min succes. Hvis jeg ikke har succes, bliver jeg rastløs.

Hvad gør dig glad?
– Det gør mig glad, hvis mine fans, pressen, kollegaer og holdkammerater, naboer og offentligheden værdsætter mig.

Hvad gør dig ked af det?
– Mine nederlag.

Læs også

En hurtig kommentar fra dagens første vinder

Dagens første kamp i fredagens kvartfinaleprogram ved All England i Birmingham var damesinglen mellem publikumsdarlingen …